ABOUT US

Lindur si nje pasion per fotografine ne vitin 2005, gjate viteve ne vazhdim, puna jone mori nje shtyse te metejshme duke rritur profilin e sherbimeve.

Fale perkushtimit dhe deshires per te arritur gjithmone me te miren, tashme i mundesojme klienteve tane gjithcka qe lidhet me artin vizual te nje eventi.

Investimi i studios sone ne teknologjine vizuale, ka qene intensiv vitet e fundit duke na bere konkurent te denje ne nje treg gjithmone e ne rritje. Besimi dhe vleresimi i klienteve tane, studimet intensive ne teknologjine vizuale dhe bashkepunimi i ngushte i stafit per nje pune sa me perfekte, na ndihmon te plotesojme cdo kerkese ne nivele optimale.

Fotografia dhe videografia nuk eshte thjeshte nje pune qe kemi zgjedhur te bejme por eshte nje pasion gjithmone e ne rritje.